Dwa Brzegi

O planach na następny Festiwal. O filmowych podróżach. I w ogóle.
eMWu

Na forum od:
25 paź 05, 23:33

Post 16 kwi 07, 11:20

Panie Romanie,

W internecie natknąłem się na zaskakującą informację. Oto ona:

http://www.kazimierzdolny.pl/news/festi ... l?s=20#kom

Zdziwiła mnie wiadomość że będzie Pan w Radzie Artystycznej reaktywującego się kazimierzowskiego festiwalu filmowego. Na pewno byłoby to z korzyścią dla tej imprezy,ale nie jestem pewien czy to nie kaczka dziennikarska...Jeśli to nie jest tajemnica to czy mógłby Pan napisać troszkę więcej o Pana przyszłej roli w organizacji tamtego festiwalu (o ile treści z artykułu nie są wyssane z palca). Pozdrawiam serecznie.

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 17 kwi 07, 3:40

eMWu: zgodzilem sie wejsc do rady programowej nowego festiwalu w Kazimierzu. To moje rodzinne strony. Mam takze duzy sentyment do moje pracy dla kazimierskich edycji festiwalu Lato Filmow. Szczerze mowiac to nie okreslono jeszcze dokladniej mojej roli w radzie. Prada jest, ze w ostatnich miesiacach malo jestem w kraju.

Pozdrawiam z Argentyny. Aktualnie w Cachi.

Roman Gutek
Ostatnio edytowano 18 kwi 07, 2:03 przez Roman Gutek, łącznie edytowano 1 raz

eMWu

Na forum od:
25 paź 05, 23:33

Post 17 kwi 07, 10:49

Dziękuje za odpowiedź aż z Argentyny:) Jak juz pisałem moim zdaniem ta informacja to dobra wiadomość dla festiwalu w Kazimierzu i "życia festiwalowego";) w Polsce. Życzę udanego pobytu i pozdrawiam.

Stuntman Pete

Na forum od:
18 lip 07, 9:42

Post 13 sie 07, 12:06

Widzialem pana Romana na Dwoch Brzegach! ;)

Sam Festiwal jak na stosunkowo niewielke impreze odbywajaca sie w typowo turystycznym(urokliwym,dodajmy od razu) miasteczku wypadl calkiem niezle. Ciesze sie,ze moglem obejrzec tam swietne "Na krawedzi nieba" Fatiha Akina.
"Ta kurtka z wezowej skory to symbol mojej indywidualnosci i wiary w wolnosc jednostki"

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:
23 mar 06, 11:51

Post 13 sie 07, 15:05

Stunt.: napisz o Akinie w osobnym wątku, więcej

Powrót do Pan Roman chciałby coś powiedzieć