Witam
Nigdy nie będę na festiwalu Nowe Horyzonty , nie dane mi po prostu , nie stać mnie na karnet , bilet , nie mam możliwości pojechania na festiwal , mam też problem z samodzielnym wyjściem z domu, bo Mama rzadko mi pozwala. Jestem osobą niepełnosprawną , bardzo chciałbym jednak pojechać na festiwal i otrzymać karnet , nie wiem skąd wezmę pieniądze , nie wiem jak pojadę , co robić ? Mam wrażenie że te osiemnaście lat życia nic dla mnie nie znaczy, znam młodszych którzy jeździli , świadomych i sukcesywnych. Mam dosyć. Czy w ramach rekompensaty mogę uzyskać prezenty urodzinowe (Mam urodziny 4 sierpnia) które będą stanowiły rzeczy z tegorocznego festiwalu i filmy z poprzednich ? Bardzo bym chciał np. "Cmentarz Wspaniałości ". Wysłałem na e-maila biura festiwalu filmik , chciałbym żeby był on wyemitowany w trakcie gali , jako symbol wobec wszystkich zebranych i nieobecnych. Jednak napisano mi że nie ma takiej możliwości , czy istnieje jakaś możliwość aby jednak jego emisja mogła nastąpić ? Przepraszam że czynię z tego przedsięwzięcia coś mistycznego , ale dałbym się pokroić za obecność na tym festiwalu, w tamtym roku bardzo chciałem jechać , w sumie zawsze chciałem , ale leżałem w gipsie i płakałem. Zrobiłem nawet z tej okazji filmik , nie ten który wysłałem do biura, ale podobny. Już nawet nie chodzi stricte o Festiwal chociaż też chodzi , ale po prostu , nie dane jest mi coś , a to co dla kogoś jest podłogą dla mnie jest sufitem i nikt tego nie rozumie.
https://www.youtube.com/watch?v=rkxzsIn0RCw
Pozdrawiam
Karol