Nie wiem, czy coś się zmieniło, ale w tym roku działał wyjątkowo SZYBKO!
Pięć kliknięć i rezerwacje zrobione. W zeszłych latach to się codziennie nieźle stresowałem. Na wszystko się dostałem i nawet nie musiałem kupować biletów :-)))
Strator napisał(a):Czy ktoś miał dziś jakieś problemy o 8:30 z rezerwacjami na jutro?
Monitoring wskazuje, że wszystko poszło sprawnie.
Grzes napisał(a): Z drugiej strony trochę mnie to zmartwiło, bo to chyba utwierdza organizatorów w przekonaniu, że coroczne zwiększanie liczby filmów z dystrybucji w programie to dobry pomysł (skoro nawet karneciarze je wolą).
m4ro napisał(a):m4ro napisał(a):A liczba ta pewnie jeszcze do środy zdąży się skurczyć dwukrotnie...
Liczba miejsc na galę otwarcia zmniejszyła się ze 100 na 63, a Cmentarza z 80 na 73, co by za łatwo nie było
m4ro napisał(a):A liczba ta pewnie jeszcze do środy zdąży się skurczyć dwukrotnie...
kovan napisał(a):1) da się zarezerwować kilka filmów w tym samym bloku godzinowym (szybko w nie klikając);
kovan napisał(a):2) w zeszłym roku system pytał, czy na pewno chcemy anulować rezerwację; miało to zapobiegać omyłkowej anulowaniu własnej rezerwacji w przypadku zawieszenia serwera przy dużej aktywności (szybkie, wielokrotne klikanie w seans, gdy serwer nie zdąży się odświeżyć). Czy planujecie wprowadzenie takiego zabezpieczenia również w tym roku?