Ruszyła sprzedaż online biletów filmowych 15.TNH!

Sprawy organizacyjne 15. MFF TNH
Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 8 lip 15, 11:03

Ruszyła sprzedaż online biletów filmowych na 15.MFF TNH!

> wszystkie niezbędne informacje >
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

paNMieczyslaw

Na forum od:
10 cze 05, 8:48

Post 8 lip 15, 13:48

Mam karnet i próbowałem kupić bilety innym, ale system o mnie dba i nie pozwala mi kupić, bo przecież mam karnet, trzeba nowe konto zakładać?

aliciak

Post 8 lip 15, 13:59

tak, musi Pan złożyć zamówienie na bilety z konta niepowiązanego z karnetem

pozdrawiam

hyzenthlay

Post 10 lip 15, 13:42

Chyba jest jakiś problem ze stroną umożliwiającą kupno pojedynczych biletów?
Od około godziny próbuję zrealizować moje zamówienie i strona najpierw bardzo długo się ładuje, a potem przerzuca mnie do ekranu informującego, że mój koszyk jest pusty...

Czy ktoś też zwrócił na to uwagę?

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 10 lip 15, 14:19

hyzenthlay napisał(a):Chyba jest jakiś problem ze stroną umożliwiającą kupno pojedynczych biletów?
Od około godziny próbuję zrealizować moje zamówienie i strona najpierw bardzo długo się ładuje, a potem przerzuca mnie do ekranu informującego, że mój koszyk jest pusty...

Czy ktoś też zwrócił na to uwagę?

O tej porze nie odnotowaliśmy problemów, był problem z połączeniem przez około 1 minutę o godz. 15:12. Może to problem indywidualny, czy nadal ma Pan problem z kupnem biletu?

raggen

Na forum od:
29 cze 08, 22:34

Post 23 lip 15, 13:06

dzień dobry,
złożyłem zamówienie na bilety, ale nie mam konta internetowego... jak mogę zapłacić za bilety? może jakis tradycyjny przelew na konkretne konto?

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 23 lip 15, 21:51

Żeby złożyć zamówienie, trzeba wpierw założyć konto na stronie festiwalu...
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:
23 mar 06, 11:51

Post 24 lip 15, 22:09

Za zamówienie można zapłacić jedynie poprzez system Dotpay, nie ma możliwości płatności przelewem tradycyjnym.

Jeśli nie posiada Pan konta i nie może poprosić Pan kogoś znajomego aby opłacił w Pana imieniu (może Pan przekazać komuś znajomemu link do opłacenia, który przyszedł w mailu do Pana) lub można takie zamówienie opłacić w kinie w kasie. Proszę pamiętać że zamówienie trzeba opłacić do godziny 21.00 dnia poprzedzającego dany seans to znaczy jeśli zamawia Pan bilety na dzień 25 lipca to musi je Pan opłacić do dnia 24 lipca do godziny 21.00.
Ponadto jeśli kupuje Pan bilety na późniejsze dni to ma Pan 48 godzin na opłacenie zamówienia.

przemekc

Post 25 lip 15, 16:32

w jaki sposob moge wykorzystac znizke z urbancard? dodaje bilet do koszyka i nie moge znalezc nigdzie miejsca, gdzie moznaby to zaznaczyc...

Franciszek

Na forum od:
30 lip 13, 20:01

Post 25 lip 15, 19:15

Opcja pojawia się już przy składaniu zamówienia, nie w koszyku.
I killed my father, I ate human flesh and I quiver with joy!

dyzman

Na forum od:
18 lip 10, 19:22

Post 26 lip 15, 9:35

Czy bilety na film w dniu seansu (tj. niedostępne online) można zakupić tylko w kolejkach last minute , czy w razie dostępności można to zrobić w każdej chwili w kasie festiwalowej?

alicia
NH Obsługa Widza

Na forum od:
10 kwi 15, 8:26

Post 26 lip 15, 15:21

dyzman napisał(a):Czy bilety na film w dniu seansu (tj. niedostępne online) można zakupić tylko w kolejkach last minute , czy w razie dostępności można to zrobić w każdej chwili w kasie festiwalowej?

Jeżeli bilety są jeszcze dostępne można je kupić w każdej kasie festiwalowej.

Powrót do Granica świtu