Wędrówka na Zachód

Filmy 14. TNH - wypowiedz się!
Jarosz

Na forum od:
5 cze 07, 7:48

Post 13 kwi 15, 16:55

Nie będzie o filmie, bo tego na razie jeszcze nie widziałem. Będzie o notce z działu Ciekawostki z przestrzeni NH na stronie festiwalu, a raczej o podpisie pod pierwszym z cytatów. Czy nie uważacie, że fraza "Piotr Czerkawski, katalog 14. MFF TNH" brzmi z lekka ironicznie, żeby nie powiedzieć: kpiąco - w kontekście BRAKU katalogu 14. MFF TNH? :P

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:
23 mar 06, 11:51

Post 14 kwi 15, 8:49

Jaroszu, wobec tego - jak Twoim zdaniem należałoby nazwać pracę, jaką wkładam wraz z zespołem w przygotowanie katalogu filmów, który znajduje się na stronie festiwalu? Czym różni się praca redakcyjna i praca autorów tekstów na www od pracy na papierze? Jest gorsza, na niższym poziomie? Muszę powiedzieć, że mnie to, co piszesz, lekko oburza. Lekceważysz to, co robimy, tylko ze względu na medium? Nie rozumiem tego.

paNMieczyslaw

Na forum od:
10 cze 05, 8:48

Post 14 kwi 15, 10:39

Ciekawe jak kolega zapłacił za karnet, mam nadzieję, że gotówką, bo jeśli jakimś przelewem, to wobec BRAKu prawdziwych pieniędzy w kasie festiwalu, karnetu może nie dostać, a wtedy brak katalogu, to będzie małe miki...

Jarosz

Na forum od:
5 cze 07, 7:48

Post 14 kwi 15, 13:06

aszeffel napisał(a):Jaroszu, wobec tego - jak Twoim zdaniem należałoby nazwać pracę, jaką wkładam wraz z zespołem w przygotowanie katalogu filmów, który znajduje się na stronie festiwalu? Czym różni się praca redakcyjna i praca autorów tekstów na www od pracy na papierze? Jest gorsza, na niższym poziomie? Muszę powiedzieć, że mnie to, co piszesz, lekko oburza. Lekceważysz to, co robimy, tylko ze względu na medium? Nie rozumiem tego.

Agnieszko, nie lekceważę tego, co robicie - dobrze o tym wiesz. O co innego idzie. Katalog to zawsze było coś więcej niż same opisy filmów plus bio reżyserów, opisy na stronie WWW to zaś multimedialne uzupełnienie katalogu, a nie on sam. A skoro go rok temu nie było, to trudno teraz nagle udawać, że jednak był, tylko w niepapierowej postaci. Tyle i tylko tyle.

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:
23 mar 06, 11:51

Post 14 kwi 15, 14:40

Nie zgadzam się z Tobą, istotą festiwalowego katalogu nie są dodatki tylko katalog filmów, jak głosi sama nazwa. Więc nie mów mi, że istota jest uzupełnieniem. To dopiero ironia.

tangerine

Na forum od:
13 lip 07, 5:38

Post 14 kwi 15, 23:29

Może warto katalog wydać w formie pdf ?

Powrót do Każdy ma swoje kino