4. FF Era Nowe Horyzonty

Archiwalne posty ze starego forum FF Nowe Horyzonty. Forum zamknięte.
dj rozstrojony_gramofon

Post 21 lip 04, 0:02

^°¤,¸¸,¤°^°¤,¸¸,¤°^°¤,¸¸,¤°^°¤,   ¸¸,¤°^°¤,¸¸,¤°^°¤,¸¸,¤°^°¤,¸¸   ,¤°^°¤,¸¸,¤°^°¤,¸¸,¤°^°¤,¸¸,¤   °^°¤,¸¸,¤°^°¤,¸¸,¤°^°¤,¸¸,¤°^   °¤,¸¸,¤°^°¤,¸¸,¤°^°¤,¸¸,¤°^°¤   ,¸¸,¤° FALA PSEUDOMEKSYKANSKA!

magbil

Post 21 lip 04, 0:02

dj dzieki za pozdrowienia!!!zapraszam na festiwal-moze sie spotkamy...

magbil

Post 21 lip 04, 0:05

...chyba wszyscy poszli juz spac...:-(

magbil

Post 21 lip 04, 0:06

dj spac!!!!

dj ziewajoncy

Post 21 lip 04, 0:08

jakos mam uprzedzenia do "powazniejszego" kina w stylu almodovara czy jak mu tam - wole kase przeznaczyc na szreka2! :-E

karolka

Post 21 lip 04, 0:17

nie wszyscy poszli spac, niektorzy sie pakuja:-) pozdrawiam!

dreadja

Post 21 lip 04, 0:18

to moze ktos jednak wie,po ile sa bilety na almodovara??

Wawrzek

Post 21 lip 04, 0:27

Wszyscy spią, więc odpowiadam zastepczo: na almodovara o ile sie orientuje w tej samej cenie co na resztę - czyli po 11 zł chyba :), przez granice można przejść na dowód, w katalogu - niestety - jest błąd :)

solange

Post 21 lip 04, 1:41

uffff to dobrze , bo wlasnie szukalam paszportu i nie znalazlam...

B

Post 21 lip 04, 8:05

Proszę dajcie znać gdzie i za ile nocujecie!
B

solange

Post 21 lip 04, 9:00

schronisko mlodziezowe- ul.Błogocka 24 ---> na podlodze jedyne 6 zl;))miejsce zawsze sie znajdzie

Nut

Post 21 lip 04, 9:14

O rany, o rany! TO juz tak niedługo :)

slash

Post 21 lip 04, 12:06

Gdzie można znaleźć streszczenia filmów? niektóre znalazłam, ale może jakieś linki ktoś poda?

asia

Post 21 lip 04, 12:15

gdzie znajdują się kina ERA i CENTRAL? po czeskiej stronie? jak daleko od przejścia? i którego?

Asia

Post 21 lip 04, 12:31

czy ktoś z II roku kulturoznastwa vel filmoznawstwa z Krakowa jest już obecny. Jeśli tak to odezwijcie się.

Gość

Post 21 lip 04, 12:33

Cześć! Czy jest obecny ktoś z II roku filmoznawstwa z Krakowa? Jeśli tak to odezwijcie się.

mery

Post 21 lip 04, 13:15

usłyszałam w radyjku o tym festiwalu ..dzis mam dzien sprzatania i układania rupieci i nie zgadniecie co znalazłam jakas ulotke o festiwalu i weszlam na stronke lubie czasem poogladac dobre filmy ale za cholere sie nie moge połapac o czym wy tu piszecie co za katalog?? no to ze filmy w Cieszynie beda wyswietlane to czaje ..prosze niech mi ktos to wyjasni bede wdzieczna mery

A.

Post 21 lip 04, 13:29

ja juz jestem, pozdrawiam:)

Ada

Post 21 lip 04, 13:39

Witajcie. Nie wierzę,że nikogo z Katowic nie ma, nie będzie...czy po prostu nie śledzicie forum? ponawiam wiec pytanie: czy ktos z kulturoznastwa vel filmoznawstwa/UŚ Katowice/jest, będzie w Ceiszynie?

Ada

Post 21 lip 04, 13:39

Witajcie. Nie wierzę,że nikogo z Katowic nie ma, nie będzie...czy po prostu nie śledzicie forum? ponawiam wiec pytanie: czy ktos z kulturoznastwa vel filmoznawstwa/UŚ Katowice/jest, będzie w Ceiszynie?

birra

Post 21 lip 04, 14:55

Jutro wsiadam w pociag i do Cieszyna :) jade w waw. o 11:30 moze ktos tez o tej samej porze... dajcie znac jezeli tak :)

aaa

Post 21 lip 04, 15:05

Piękna burza w Warszawie... a właśnie mam wsiąść w pks...

czubek

Post 21 lip 04, 15:34

Czy ktos zna dobre połaczenie Zielonej Gory do Cieszyna jak tak to jakie

MK

Na forum od:
26 gru 04, 10:41

Post 21 lip 04, 15:58

Czy ktos sie za mnie spakuje?

Sting

Post 21 lip 04, 16:28

wie ktoś może czy jest jakaś szansa żeby dostać taniej bilety albo za darmo albo albo albo cuś? Bo jak mam płacić za każdy 11 zł to za wiele się nie naoglądam.

I druga sprawa-wiecie gdzie są jeszcze wolne miejsca noclegowe?

Skyp

Post 21 lip 04, 17:11

czubek:
http://www.rozklad.pkp   .pl/
Bardzo fajne jest polaczenie zielona gora-poznan-katowice-cieszyn..   w miare szybko i o 18 na miejscu...

peter

Post 21 lip 04, 17:20

właśnie ja też szukam kogoś kto mnie spakuje :-) to jest wielki minus wszelkich wyjazdów - zdecydowanie... za 7 h wsiadam do pociągu

korez

Na forum od:
24 sty 05, 18:40

Post 21 lip 04, 17:32

wiem, że podczas pierwszej edycji Festiwalu wyszedł katalog ( thx kubak za newsa) ma ktoś odstąpić bądz odsprzedać (nawet za bardzo nierozsądną cenę) totalnie zakręconemu na punkcie dobrych filmów maniakowi??? Zlitujta się dobrzy ludzie!!! a może ktoś z organizatorów kochanych miałby odsprzedać????? Proszę o kontakt na priv

Ador dor

Post 21 lip 04, 17:35

Kurcze w moim mieście taki festiwal, dopiero teraz widze co się święci. A myślalem że to jakies przereklamowana pokzówka. A jednak nie - festiwal ruszyl pelną parą i naprawdę imponująco to wszystko tu wygląda. Zjeżdżają się slawy z calego świata i to nie tylko filmowe ale także muzyczne..
Jest mi strasznie żal że czolowy cieszyński zespol Horrida w tym nie uczestniczy.. ktos o nich zapomnial czy co? Dla zadość uczynienia podam ich stronę internenową, może wtedy ktoś z organizatorów laskawie zwroci na nich uwage
http://www.horrida.strefa.pl

Ador dor

Post 21 lip 04, 17:38

No i jeszcze gdzie są Łowcy .B? Mam tylko same pretensje..byc może organizatorzy doszli do wniosku że tutejsi artysi nie są warci promowania..

Querelle

Na forum od:
24 gru 04, 4:26

Post 21 lip 04, 17:42

Peter pakuj się już wreszcie! :-) Jestem już w Cieszynie, necik za darmo:-) Cieszyn powolli się zapelnia... kinomani powoli opanowują ulice..., czyli wszystko wraca do normy sprzed roku :-)Pozdrawiam.

korez

Na forum od:
24 sty 05, 18:40

Post 21 lip 04, 18:17

o Jezusie!!!!!!!! Sam Roman Gutek do mnie napisał. OOOOO MATKO!!!!!!! Panie Romku dzięki za pamięć i do zobaczyska w Cieszynie. Jestem taki szczęśliwy!!!!!!! POZDRESY DLA WSZYSTKICH!!!!!

kino-teleman

Post 21 lip 04, 19:59

Chyba telewizje skreca, ze sie zaczyna festiwal w Cieszynie skoro juz zaczeli promowac swoj w Kazimierzu.;)
Bardzo nieladnie Pani Nineczko, bardzo nieladnie

MK

Na forum od:
26 gru 04, 10:41

Post 21 lip 04, 20:39

Jednak sie sama spakowalam... Jutro sie widzimy 21.45 pod fontanna na spotkaniu festiwalowym (polecam szczegolnie tym, ktorzy przegapili nasze "elitarne", bo tylko trzyosobowe spotkanie przedfestiwalowe w Muranowie;-)) Do jutra !!!

UŚ ;)

Post 21 lip 04, 20:47

A mnie to chyba zaraz szlag za przeproszeniem trafi, bo nie moge być w tym roku w Cieszynie :(((((((((((((((((((((((((.O tak mi smutno. Bawcie się dobrze.

jj

Post 21 lip 04, 22:13

do tych co juz;))czy sa jeszcze wejsciowki na otwarcie w teatrze??????

Kaznodzieja

Post 22 lip 04, 0:39

Na otwarcie w teatrze niestety nie ma juz wejsciówek.

jjj

Post 22 lip 04, 1:55

eh..... och buuuuuu.. a zawsze bylam.. tam do kata!! takie tlumy juz pojechaly? to mobilizuje do szybszego pakowania. do zobaczenia, za godzin mniej niz dwanascie;)))

lola

Post 22 lip 04, 1:56

hurraaaaa, to juz!!!!!!

MacKenzie

Post 22 lip 04, 9:19

YOW! Strasznie sie ciesze, jutro po pracy uderzam na weekend na festiwal!! Pierwsze wakacje w tym roku, filmowy weekend! Naprawde nie moge sie doczekac! pozdrawiam

anja

Post 22 lip 04, 12:22

u... a jak tak sie spiesze by skonczyc rozdzial pracy mgr dla Pani Profesor i móc wreszcie zaczac się pakować:(

DJ Bobo

Post 22 lip 04, 13:21

Mam pytnie.Ktore filmy z cieszynskiego festiwalu bedzie mozna zobaczyc na ekranach kin po wakacjach?????????????????????   ????no ktore no ktore?

aloneincieszyn

Post 22 lip 04, 16:10

Witam! Sa tu jeszcze jacys spoznialscy ktorzy wybieraja sie do Cieszyna? Mam zamiar jechac (na chwile obecna sam) jutro rano. Biore namiot trojke wiec jesli jest ktos zainteresowany to piszcie! Pozdrawiam!

ola

Post 22 lip 04, 17:12

czesc alone...kiedy i skad jedziesz? moze sie zabiorę daj znac : moj email tilda@o2.pl

megg

Post 22 lip 04, 17:16

ej słuchajcie czy ktoś wie coś wiecej o "nocy mangi" ?? ma sie odbyc w dniu koncertu ARMII, ale nic wiecej nie pisze :-(

survi

Post 22 lip 04, 17:24

Witam, jest tu moze jaks osoba ktora rezerwowala pokoj w jakims domu studenckim albo w jakiejs kwaterze prywatnej a nie jedzie albo nie bedzie tej rezeracaji potrzebowac? chetnie ja przejme... potrzebuje pokoju 2 osobowego... za jakies info bede wdzieczny
pzdr tel:503694486

aloneincieszyn

Post 22 lip 04, 17:25

Hej! Ola wyslalem Ci maila, a o nocy mangi jesli ktos ma jakies info, tez bardzo chetnie poczytam! Pozdrawiam!

milk

Post 22 lip 04, 18:47

Za chwile Almodovar a ja dopiero jutro zawitam w Cieszynie :)

t

Post 22 lip 04, 19:56

kolo 18 start jutro z w-wy. moge kogos zabrac

cieszynianka

Post 22 lip 04, 20:22

gdzie jest KINO CENTRAL? bo ERA to chyba w czeskim, tak?

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum Forum ze Stopklatki - 2. 3. i 4. MFF Nowe Horyzonty 2002-2004