Wszyscy spią, więc odpowiadam zastepczo: na almodovara o ile sie orientuje w tej samej cenie co na resztę - czyli po 11 zł chyba , przez granice można przejść na dowód, w katalogu - niestety - jest błąd
usłyszałam w radyjku o tym festiwalu ..dzis mam dzien sprzatania i układania rupieci i nie zgadniecie co znalazłam jakas ulotke o festiwalu i weszlam na stronke lubie czasem poogladac dobre filmy ale za cholere sie nie moge połapac o czym wy tu piszecie co za katalog?? no to ze filmy w Cieszynie beda wyswietlane to czaje ..prosze niech mi ktos to wyjasni bede wdzieczna mery
Witajcie. Nie wierzę,że nikogo z Katowic nie ma, nie będzie...czy po prostu nie śledzicie forum? ponawiam wiec pytanie: czy ktos z kulturoznastwa vel filmoznawstwa/UŚ Katowice/jest, będzie w Ceiszynie?
Witajcie. Nie wierzę,że nikogo z Katowic nie ma, nie będzie...czy po prostu nie śledzicie forum? ponawiam wiec pytanie: czy ktos z kulturoznastwa vel filmoznawstwa/UŚ Katowice/jest, będzie w Ceiszynie?
wie ktoś może czy jest jakaś szansa żeby dostać taniej bilety albo za darmo albo albo albo cuś? Bo jak mam płacić za każdy 11 zł to za wiele się nie naoglądam.
I druga sprawa-wiecie gdzie są jeszcze wolne miejsca noclegowe?
wiem, że podczas pierwszej edycji Festiwalu wyszedł katalog ( thx kubak za newsa) ma ktoś odstąpić bądz odsprzedać (nawet za bardzo nierozsądną cenę) totalnie zakręconemu na punkcie dobrych filmów maniakowi??? Zlitujta się dobrzy ludzie!!! a może ktoś z organizatorów kochanych miałby odsprzedać????? Proszę o kontakt na priv
Kurcze w moim mieście taki festiwal, dopiero teraz widze co się święci. A myślalem że to jakies przereklamowana pokzówka. A jednak nie - festiwal ruszyl pelną parą i naprawdę imponująco to wszystko tu wygląda. Zjeżdżają się slawy z calego świata i to nie tylko filmowe ale także muzyczne..
Jest mi strasznie żal że czolowy cieszyński zespol Horrida w tym nie uczestniczy.. ktos o nich zapomnial czy co? Dla zadość uczynienia podam ich stronę internenową, może wtedy ktoś z organizatorów laskawie zwroci na nich uwage
http://www.horrida.strefa.pl
Peter pakuj się już wreszcie! Jestem już w Cieszynie, necik za darmo:-) Cieszyn powolli się zapelnia... kinomani powoli opanowują ulice..., czyli wszystko wraca do normy sprzed roku Pozdrawiam.
o Jezusie!!!!!!!! Sam Roman Gutek do mnie napisał. OOOOO MATKO!!!!!!! Panie Romku dzięki za pamięć i do zobaczyska w Cieszynie. Jestem taki szczęśliwy!!!!!!! POZDRESY DLA WSZYSTKICH!!!!!
Chyba telewizje skreca, ze sie zaczyna festiwal w Cieszynie skoro juz zaczeli promowac swoj w Kazimierzu. Bardzo nieladnie Pani Nineczko, bardzo nieladnie
Jednak sie sama spakowalam... Jutro sie widzimy 21.45 pod fontanna na spotkaniu festiwalowym (polecam szczegolnie tym, ktorzy przegapili nasze "elitarne", bo tylko trzyosobowe spotkanie przedfestiwalowe w Muranowie;-)) Do jutra !!!
A mnie to chyba zaraz szlag za przeproszeniem trafi, bo nie moge być w tym roku w Cieszynie ((((((((((((((((((((((((.O tak mi smutno. Bawcie się dobrze.
eh..... och buuuuuu.. a zawsze bylam.. tam do kata!! takie tlumy juz pojechaly? to mobilizuje do szybszego pakowania. do zobaczenia, za godzin mniej niz dwanascie;)))
YOW! Strasznie sie ciesze, jutro po pracy uderzam na weekend na festiwal!! Pierwsze wakacje w tym roku, filmowy weekend! Naprawde nie moge sie doczekac! pozdrawiam
Witam! Sa tu jeszcze jacys spoznialscy ktorzy wybieraja sie do Cieszyna? Mam zamiar jechac (na chwile obecna sam) jutro rano. Biore namiot trojke wiec jesli jest ktos zainteresowany to piszcie! Pozdrawiam!
Witam, jest tu moze jaks osoba ktora rezerwowala pokoj w jakims domu studenckim albo w jakiejs kwaterze prywatnej a nie jedzie albo nie bedzie tej rezeracaji potrzebowac? chetnie ja przejme... potrzebuje pokoju 2 osobowego... za jakies info bede wdzieczny
pzdr tel:503694486