Witam,
Czy w tym roku akceptowane będą wydrukowane samodzielnie bilety które otrzymałam w pdfie po opłaceniu zamówienia?
Pozdrawiam,
Ola
kamilD napisał(a):Tylko jeszcze ogarnijcie, czy przy biletach 5+ muszę mieć plakietkę 5+.
W kasie dostałem informację, że przy bilecie 5+ z internetu gdzie jest imię i nazwisko nie muszę mieć karnetu/plakietki 5+. Na pierwszy seans mnie wpuściliście bez problemu. Za drugim razem były jakieś problemy. Pani wpuszczała innych z biletem wydrukowanym a mnie nie chciała :O Dopiero po okazaniu dowodu osobistego mnie wpuściła i to po dłuższej rozmowie, bo wcześniej czekała na 'skaner'
Gość napisał(a):Pewnie chodzi o to by na bilet nie wszedł ktoś inny, ale rzeczywiście plakietka bez zdjęcia to słabe zabezpieczenie. Tylko pozwala wykluczyć sytuację, że ktoś wejdzie na ten sam karnet na film równoległy.
doktor pueblo napisał(a):
Nie sądzę, żeby dało się w ogóle kupić bilety w ramach 5+/10+ na równoległe seanse.
Idiotyzm całej sytuacji polega na tym, że mam bilet na którym jest napisane 10+ i jest moje nazwisko i chciałem pokazać dowód, a osoba na bramce stwierdziła, że to nie wystarczy, bo musi być jeszcze ta plakietka, która nie wnosi kompletnie żadnej dodatkowej informacji.
aszeffel napisał(a):Zasada jest taka jak na Nowych Horyzontach - jeśli ktoś nie ma plakietki i wydrukował bilet w domu ma obowiązek okazać dowód osobisty na wejściu do sali.