Wydruk biletów

Przed 5. AFF. Zapowiedzi filmowe. Sprawy organizacyjne.
Szola

Na forum od:
14 paź 14, 8:44

Post 14 paź 14, 8:46

Witam,
Czy w tym roku akceptowane będą wydrukowane samodzielnie bilety które otrzymałam w pdfie po opłaceniu zamówienia?

Pozdrawiam,
Ola

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:
23 mar 06, 11:51

Post 14 paź 14, 10:13

tak, bilety można wydrukować samodzielnie w domu.

Szola

Na forum od:
14 paź 14, 8:44

Post 15 paź 14, 11:02

Dziękuję bardzo za odpowiedź!

kamilD

Na forum od:
26 lip 13, 22:44

Post 23 paź 14, 8:53

Tylko jeszcze ogarnijcie, czy przy biletach 5+ muszę mieć plakietkę 5+.

W kasie dostałem informację, że przy bilecie 5+ z internetu gdzie jest imię i nazwisko nie muszę mieć karnetu/plakietki 5+. Na pierwszy seans mnie wpuściliście bez problemu. Za drugim razem były jakieś problemy. Pani wpuszczała innych z biletem wydrukowanym a mnie nie chciała :O Dopiero po okazaniu dowodu osobistego mnie wpuściła i to po dłuższej rozmowie, bo wcześniej czekała na 'skaner' :D

doktor pueblo

Na forum od:
21 lip 08, 14:29

Post 23 paź 14, 12:47

kamilD napisał(a):Tylko jeszcze ogarnijcie, czy przy biletach 5+ muszę mieć plakietkę 5+.

W kasie dostałem informację, że przy bilecie 5+ z internetu gdzie jest imię i nazwisko nie muszę mieć karnetu/plakietki 5+. Na pierwszy seans mnie wpuściliście bez problemu. Za drugim razem były jakieś problemy. Pani wpuszczała innych z biletem wydrukowanym a mnie nie chciała :O Dopiero po okazaniu dowodu osobistego mnie wpuściła i to po dłuższej rozmowie, bo wcześniej czekała na 'skaner' :D

Właśnie, miałem podobny problem, przy czym mnie nie wpuszczono bez plakietki i tuż przed seansem musiałem po nią lecieć i stać w kolejce do kasy. Pomijając wszystko - do czego ta plakietka właściwie służy? Na bilecie jest imię i nazwisko, na plakietce też i nic więcej (nie ma zdjęcia), więc szczerze powiedziawszy nie bardzo rozumiem, jaki jest jej sens.
I do not care to belong to a club that accepts people like me as members.

Gość

Post 23 paź 14, 13:26

Pewnie chodzi o to by na bilet nie wszedł ktoś inny, ale rzeczywiście plakietka bez zdjęcia to słabe zabezpieczenie. Tylko pozwala wykluczyć sytuację, że ktoś wejdzie na ten sam karnet na film równoległy.

doktor pueblo

Na forum od:

Post 23 paź 14, 13:38

Gość napisał(a):Pewnie chodzi o to by na bilet nie wszedł ktoś inny, ale rzeczywiście plakietka bez zdjęcia to słabe zabezpieczenie. Tylko pozwala wykluczyć sytuację, że ktoś wejdzie na ten sam karnet na film równoległy.

Nie sądzę, żeby dało się w ogóle kupić bilety w ramach 5+/10+ na równoległe seanse.

Idiotyzm całej sytuacji polega na tym, że mam bilet na którym jest napisane 10+ i jest moje nazwisko i chciałem pokazać dowód, a osoba na bramce stwierdziła, że to nie wystarczy, bo musi być jeszcze ta plakietka, która nie wnosi kompletnie żadnej dodatkowej informacji.

kamilD

Na forum od:
26 lip 13, 22:44

Post 23 paź 14, 14:06

doktor pueblo napisał(a):
Nie sądzę, żeby dało się w ogóle kupić bilety w ramach 5+/10+ na równoległe seanse.

Idiotyzm całej sytuacji polega na tym, że mam bilet na którym jest napisane 10+ i jest moje nazwisko i chciałem pokazać dowód, a osoba na bramce stwierdziła, że to nie wystarczy, bo musi być jeszcze ta plakietka, która nie wnosi kompletnie żadnej dodatkowej informacji.

poprzednio to ja pisałem ale mnie wylogowało ;/

a to nie wiedziałem, mnie wczoraj Pani wpuściła jak jej bilet i dowód pokazałem.

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:
23 mar 06, 11:51

Post 24 paź 14, 5:25

Zasada jest taka jak na Nowych Horyzontach - jeśli ktoś nie ma plakietki i wydrukował bilet w domu ma obowiązek okazać dowód osobisty na wejściu do sali. Jeśli ktoś ma plakietkę odebraną w kasie kina także może być poproszony (ale to jest działanie wyrywkowe) o okazanie dowodu osobistego przy wejściu na salę.

doktor pueblo

Na forum od:

Post 24 paź 14, 8:26

aszeffel napisał(a):Zasada jest taka jak na Nowych Horyzontach - jeśli ktoś nie ma plakietki i wydrukował bilet w domu ma obowiązek okazać dowód osobisty na wejściu do sali.

Spoko, tyle że mnie właśnie na bilet i dowód nie chciano wpuścić. Najwyraźniej pierwszego dnia nie wszystko było jeszcze dla wszystkich jasne :)

Powrót do Nieustające wakacje