4.AFF: Program festiwalu dostępny!

Przed i po 4. AFF. Zapowiedzi filmowe. Sprawy organizacyjne. Refleksje pofestiwalowe.
Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 7 paź 13, 11:11

Opublikowaliśmy program 4. American Film Festival (22-27 X) z kalendarzem wszystkich projekcji, opisami filmów, galeriami zdjęć, zwiastunami, stronami oficjalnymi, dodatkowymi informacjami oraz systemem metek.

Filmem otwarcia 4.AFF będzie najnowszy film Jima Jarmuscha - Tylko kochankowie przeżyją (Only Lovers Left Alive), zamknięcia - Wielki Liberace (Behind The Candelabra) Stevena Soderbergha.

Sprzedaż karnetów potrwa do 13 X (o ile pula nie zostanie wcześniej wyczerpana). Internetowa sprzedaż biletów oraz sprzedaż biletów w Kinie Nowe Horyzonty rozpocznie się 14 X.

Obrazek
Pearblossom Hwy, reż. Mike Ott
(Spectrum)

Obrazek
Breaking the Frame, reż. Marielle Nitoslawska
(Special Docs)

Obrazek
Faces, reż. James Benning
(On the Edge)

Obrazek
Portrait of Jason, reż. Shirley Clarke
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

vifon00

Na forum od:
23 sty 12, 13:41

Post 7 paź 13, 11:28

Czy jest możliwość dodatkowego seansu All is Lost?
Program nie wydaje się skończony - są tylko pojedyncze seanse filmów Maladies i Kill your darlings, chociaż w opisach jest mowa o dwóch.

Jarosz

Na forum od:
5 cze 07, 7:48

Post 7 paź 13, 11:47

Ja bym powiedział, że kalendarz projekcji jest bardzo nieskończony :wink:
Już miałem marudzić, że nie ma co oglądać - np. po jednej projekcji niemal wszystkich tytułów, w czwartek i piątek o 10:00 jeden (!) seans do wyboru i nie ma tradycyjnych projekcji zwycięskich tytułów, ale później zajrzałem na listę filmów, gdzie wszystkiego jest ze trzy razy więcej niż w kalendarium. Zatem musimy się jeszcze solidnie wstrzymać, zanim zaczniemy planować nasze rozkłady jazdy.

Justiine

Post 7 paź 13, 11:53

Jarosz napisał(a):Ja bym powiedział, że kalendarz projekcji jest bardzo nieskończony :wink:
Już miałem marudzić, że nie ma co oglądać - np. po jednej projekcji niemal wszystkich tytułów, w czwartek i piątek o 10:00 jeden (!) seans do wyboru i nie ma tradycyjnych projekcji zwycięskich tytułów, ale później zajrzałem na listę filmów, gdzie wszystkiego jest ze trzy razy więcej niż w kalendarium. Zatem musimy się jeszcze solidnie wstrzymać, zanim zaczniemy planować nasze rozkłady jazdy.

Obyś miał rację bo na razie kalendarium wygląda gorzej niż tragicznie.

luka

Na forum od:
7 paź 13, 11:45

Post 7 paź 13, 11:56

no właśnie kiedy będzie pełne kalendarium?????

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:
23 mar 06, 11:51

Post 7 paź 13, 11:58

tak, to awaria, walczymy, SORRY!

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:

Post 7 paź 13, 12:59

na szczęście nie trwała długo, możecie planować

soulfake

Post 7 paź 13, 16:43

Witam,
Czy będzie możliwość pobrania wersji PDF programu festiwalu? Teraz przy wybraniu opcji "drukuj" po czym "pobierz w PDF" wyświetla się zeszłoroczne kalendarium.

Pozdrawiam

vifon00

Na forum od:
23 sty 12, 13:41

Post 7 paź 13, 17:21

Co za ulga, że to była tylko awaria! Przez chwilę myślałem, że ktoś robi z nas sobie jaja :D

wks

Na forum od:
1 lut 09, 16:38

Post 9 paź 13, 20:56

Moje już chyba tradycyjne pytanie - czy program festiwalu będzie wcześniej (przed festiwalem) dostępny w wersji papierowej np. jako dodatek do gazety (wrocławska edycja Wyborczej?) lub jako prospekt wyłożony w jakiś punktach miasta (kino Nowe Horyzonty?) ???

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:

Post 10 paź 13, 9:38

w następny czwartek będzie papierowy program we wrocławskiej GW + w KNH

Powrót do Nieustające wakacje