Błąd systemu w trakcie realizacji zamówienia biletów

Przed i po 4. AFF. Zapowiedzi filmowe. Sprawy organizacyjne. Refleksje pofestiwalowe.
dyzman

Na forum od:
18 lip 10, 19:22

Post 14 paź 13, 13:53

Czy miał ktoś problem z zamówieniem biletów? U mnie pojawia się następujący błąd:

Błąd przy tworzeniu zamówienia: Błąd z systemu sprzedaży: Inny błąd / cart: 317 / uzytkownik: 53596 / 19317

Ważność koszyka wkrótce mi się kończy. Czy to oznacza, że moje szanse na dostanie się na upatrzone seanse gwałtownie zmalały z uwagi na to, że padłem ofiarą błędu informatycznego?

Pozdrawiam.

tricky_kid

Post 14 paź 13, 14:02

niestety, również miałem podobny problem, a "polowałem" na film otwarcia już o g. 11.00.
W NH dowiedziałem się, że to błąd systemowy i nic z nim zrobić nie można.
Dodatkowo mój koszyk został automatycznie wyczyszczony jakąś godzinę przed czasem, tak więc z filmu otwarcia nici:/

dyzman

Na forum od:
18 lip 10, 19:22

Post 14 paź 13, 14:16

no ok, ale czy udało Ci się w końcu zakupić jakiekolwiek bilety?

tricky_kid

Post 14 paź 13, 14:28

nie, nie udało się. System nie przepuszcza na etapie składania zamówienia, więc nie można go skutecznie złożyć. Z tego co się dowiedziałem to błąd związany z płatnościami elektronicznymi.
Pani z NH zaprosiła mnie do kina, żebym osobiście kupił bilety, ale w przypadku filmu otwarcia wszystkie miejsca są już zarezerwowane elektronicznie i musiałbym liczyć na szczęście, że akurat w danej chwili zwolni się rezerwacja, a i to nie gwarantuje sukcesu, bo ktoś może znowu zarezerwować elektronicznie...taki mały paradoks;)
Liczę, że uporają się z tym problemem i przynajmniej na pozostałe filmy uda mi się kupić bilety korzystając z www

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:
23 mar 06, 11:51

Post 14 paź 13, 15:08

w związku z tymi kłopotami przy sprzedaży biletów na 4. AFF chcemy pomóc - proszę przesłać swój numer telefonu na adres Kasi Hańć kasia@snh.org.pl

Powrót do Nieustające wakacje