Tomahawk - 13. MFF T-Mobile NH (BILET!)

Sprawy organizacyjne. Bilety, karnety, noclegi, Wrocław.
czarliszin

Na forum od:
14 maja 13, 21:02

Post 14 maja 13, 21:07

Chętnie kupię bilet na koncert Tomahawk, jeśli ktoś już posiada, a nie może się wybrać. Proszę o kontakt mailowy: mikolajczak.b@gmail.com

Pozdrawiam!

Wawrzyniecprusky

Post 17 maja 13, 12:25

Kolega ma oczywiście pierwszeństwo, ale mam podobny problem. Także, jakby ktoś chciał pozbyć się biletu na Tomahawka, to bardzo proszę o kontakt mailowy: boba_fett@go2.pl
Z góry dziękuję :)

Fooll

Post 17 maja 13, 15:21

Jeżeli znajdzie się też coś dla mnie to będę prze szczęśliwy. Potrzebuję 3 biletów (mniejszą ilością też nie pogardzę:>) Kontakt: wiewior_9@o2.pl

Jarosz

Na forum od:
5 cze 07, 7:48

Post 24 maja 13, 15:13

Bilety na koncert Tomahawka wciąż można jeszcze kupić, ale już nie w wolnej sprzedaży. Nadal prowadzona jest sprzedaż karnetów muzycznych oraz dostępna jest pula biletów ulgowych po 80 zł dla karnetowiczów (tu oczywiście trzeba by wcześniej kupić karnet filmowy, a nie każdego to interesuje). Wszystkie informacje na stronie festiwalu :)
Jeżeli komuś bardzo zależy, to karnet muzyczny wydaje się w tym momencie jedyną alternatywą.

Wawrzyniecprusky

Post 27 maja 13, 13:58

Wielkie dzięki za odpowiedź Jarosz, ale miałbym pytanko. Mianowicie na stronie, na której są do kupienia bilety po uprzednim zalogowaniu, widnieje informacja, że dla karnetowiczów bilety na Tomahawk są"niedostępne" .Czy nie oznacza to, że nawet dla uczestników z karnetem filmowym nie ma już biletów? Jeżeli jest odwrotnie, to z wielką chęcią kupię bilet (a nawet więcej) od kinomanów, którzy nie chcę wybrać się na Tomahawk. Z przyjemnością postawię piwko lub zaoferuję inną gratyfikację :)

Jarosz

Na forum od:

Post 27 maja 13, 14:55

Zalogowałem się i sprawdziłem - karnetowicze nadal mogą kupować bilety na Tomahawka. Karnety muzyczne też są jeszcze dostępne.

Ale bilety ulgowe dla karnetowiczów będą ważne tylko razem z karnetem filmowym z nadrukowanym zdjęciem i trzeba go będzie okazać przy wejściu. Na dodatek system jest tak zaprogramowany, że nie da się kupić większej liczby biletów niż 1, więc raczej nie znajdziesz karnetowicza, który Ci okazyjnie nabędzie taki bilet. A jeżeli znajdziesz, to... patrz dwa zdania wyżej. Sytuacja patowa.

Wawrzyniecprusky

Post 29 maja 13, 13:48

Dzięki za pomoc, Jarosz. Miałbym jeszcze pytanko natury praktycznej. Czy przed wejściem na wydarzenia muzyczne rzeczywiście sprawdzają karnetowiczom identyfikatory? I czy może ktoś orientuje się, czy możliwy jest kontakt z organizatorem, w celu spytania o możliwość dorzucenia nowej puli biletów ogólnodostępnych, gdyby kinomani nie wykupili wszystkich przysługujących im bilecików.
Wybaczcie zamieszanie, ale strasznie mi zależy na zobaczeniu Tomahawk i w ostateczności kupię karnet muzyczny, tyle, że średnio ekscytują mnie pozostałe koncerty.

Jarosz

Na forum od:

Post 29 maja 13, 14:12

Przyznaję, że rzadko bywam na koncertach w ramach NH, ale ile razy byłem, karnety zawsze były skrupulatnie sprawdzane.

Co do kontaktu z organizatorem - myślę, że to dobry pomysł. Teoretycznie platformą kontaktu z organizatorami jest niniejsze forum, ale można też wysłać do nich maila.

kasiad
NH-Kreator

Na forum od:
4 mar 09, 9:42

Post 29 maja 13, 16:42

Wawrzyniecprusky napisał(a):Dzięki za pomoc, Jarosz. Miałbym jeszcze pytanko natury praktycznej. Czy przed wejściem na wydarzenia muzyczne rzeczywiście sprawdzają karnetowiczom identyfikatory? I czy może ktoś orientuje się, czy możliwy jest kontakt z organizatorem, w celu spytania o możliwość dorzucenia nowej puli biletów ogólnodostępnych, gdyby kinomani nie wykupili wszystkich przysługujących im bilecików.
Wybaczcie zamieszanie, ale strasznie mi zależy na zobaczeniu Tomahawk i w ostateczności kupię karnet muzyczny, tyle, że średnio ekscytują mnie pozostałe koncerty.

Witam, włączając się do dyskusji chciałabym odpowiedzieć na Pana pytania. Przed wejściem rzeczywiście sprawdzane są identyfikatory. Każdy karnet jest nie tylko imienny ale również znajduje się na nim zdjęcie właściciela karnetu, przez co nie ma możliwości aby doszło do jakiejkolwiek pomyłki. Zwłaszcza na tak obleganych koncertach. Sprawdzane są również bilety ulgowe, to znaczy osoba z biletem ulgowym musi również okazać karnet filmowy. Stąd też odradzałabym zakup biletu ulgowego jeśli nie posiada Pan karnetu filmowego, ponieważ narazi się Pan jedynie na stratę finansową. Doceniam kreatywność w szukaniu możliwości wejścia na koncert ale z doświadczenia mogę powiedzieć, że akurat te metody nie zadziałają. Niestety nie przewiduję nowej puli biletów do sprzedaży ale faktycznie może zdarzyć się, że ktoś nie pojawi się na koncercie czy też posiadacze karnetów filmowych nie będą zainteresowani udziałem w nim. W takim przypadku część biletów zostanie przerzucona do zwykłej sprzedaży. Niestety takie decyzje podejmowane są tuż przed koncertem, co jest zapewne problematyczne dla osób spoza Wrocławia, ale nie ma możliwości by przewidzieć takie rzeczy wcześniej. Nie mogę dać gwarancji, że jakiekolwiek bilety będą dostępne w sprzedaży przed koncertem - mogę dać jedynie nadzieję, że tak się zdarzy. Jeśli zaś chodzi o karnety muzyczne uprawniające do wejścia na wszystkie koncerty w Arsenale w tym również na Tomahawk, to chciałabym jedynie uczulić, że zostało ich naprawdę baaardzo mało.

doktor pueblo

Na forum od:
21 lip 08, 14:29

Post 29 maja 13, 18:28

@Wawrzyniecprusky Zamiast tak szaleć, chyba prościej będzie znaleźć koncert Tomahawka gdzieś indziej. Np. 6.09 będą w Berlinie (pełna trasa Tomahawka i Melvins tu: http://www.ipecac.com/tourdates).

Ja mam kupionych kilka biletów dla znajomych. Być może okaże się, że nie dojadą i wtedy może miałbym jakiś na sprzedaż. No ale to się okaże dopiero parę dni przed koncertem. Jeśli Ci bardzo zależy, zostaw jakiś namiar na siebie (np. na pw), gdybym miał bilet na sprzedaż, to Ci dam znać. No ale... to bardzo niepewna opcja :-/
I do not care to belong to a club that accepts people like me as members.

psubrat

Na forum od:
30 cze 05, 15:47

Post 29 maja 13, 21:02

Zaraz przed NH na festiwalu Colours of Ostrava również. ;-D
"let's just imitate the real, until we find a better one..."

Wawrzyniecprusky

Post 3 cze 13, 20:00

@doktor pueblo, nie chciałem specjalnie zakładać konta, żeby swoje pierdoły załatwiać. Ale podałem maila i ręczę, że jak tylko zobaczę jakiś "Tomahawk" w temacie wiadomości, to momentalnie odpowiadam i kupuję bilet.

vasylo

Na forum od:
13 cze 13, 9:22

Post 13 cze 13, 9:30

Poszukuję 2 biletów na Tomahawk -> vasylo@gmail.com

Jarosz

Na forum od:

Post 24 cze 13, 15:16

Z ciekawości zalogowałem się dzisiaj na stronie do kupowania biletów na wydarzenia specjalne i stwierdziłem, że pula biletów na Tomahawk dla karnetowiczów też została wyczerpana, a na dodatek nie ma już karnetów muzycznych.

doktor pueblo

Na forum od:
21 lip 08, 14:29

Post 24 cze 13, 15:29

Oj to mało czujny jesteś Jarosz. Biletów na Tomahawka dla karnetowiczów nie ma już na moje oko od paru tygodni.
I do not care to belong to a club that accepts people like me as members.

Jarosz

Na forum od:

Post 24 cze 13, 18:07

Nie loguję się tam codziennie - ostatnim razem pod koniec maja w kwestii odpowiedzi dla Wawrzyńcapruskyego. I wtedy jeszcze były (ale ja i tak zdążyłem kupić).

Andrev

Na forum od:
28 cze 13, 11:17

Post 28 cze 13, 11:22

Kupię jeden bilet na Tomahawk! proszę o kontakt - andrzej-seroka@wp.pl

weroniak@onet.pl

Post 8 lip 13, 13:13

Kupie 2 bilety na Tomahawk.

Pajdon

Post 8 lip 13, 13:15

Pierona dejcie dwa bilety bo muszaa!

offelia

Na forum od:
9 lip 13, 22:32

Post 9 lip 13, 22:42

jeden bilet kupię chętnie

Yeahblivy Smrodobój

Post 11 lip 13, 15:40

Bilety sztuk dwa chętnie nabędę svatzon@gmail.com

leonno

Post 19 lip 13, 13:45

Witam, mam do odsprzedania 3 bilety na koncert tomahawk (a możliwe że będą nawet 4) osoby zainteresowane odkupieniem biletów proszę o kontakt tel. 502646595

hella_ltd

Post 20 lip 13, 15:33

Niestety muszę odsprzedać 2 bilety na Tomahawk (2 x 100 zł). Odbiór w Warszawie dziś (20.07) lub we Wrocławiu jutro lub w poniedziałek do 14.00.
guziek2000@gmail.com

Powrót do Płonące uszy