aszeffel napisał(a):"eksperyment się nie skończył, szukamy dróg" - odpowiadają programerzy
na życzenie widzów jest Miyazaki, są przeglądy Serbia i Future Shorts plus pokazy specjalne np. spotkanie z Fabickim przed premierą jego nowego filmu, będzie też grana "Moja ulica" Latałły, filmy nowohoryzontowe, wciąż filmy oscarowe (wyjątkowo w innej sali, żeby Serbia miała lepsze godziny). Może mniej spektakularnie w marcu, ale to nie koniec eksperymentu.
Thane napisał(a):Aż się nie chce wierzyć, że niektóre propozycje padają tu na poważnie...
doktor pueblo napisał(a):Ech, we wtorek 12.03 ciężki dylemat: iść na Future Shorts, czy na Dreyera w ramach Akademii. Pewnie wybiorę Dreyera, ale dla pewności chciałem się dopytać: nie ma szans, żeby któryś z tych seansów został powtórzony w innym terminie?
aszeffel napisał(a):a w maju Francuzi, na razie krótki anons:
http://www.kinonh.pl/artykul.do?id=1613
doktor pueblo napisał(a):No, prawie rewelacja. Otik świetny, ale też i świetnie znany. Bardziej by mnie cieszyła możliwość zobaczenia nowszych filmów Svankmajera, czyli "Szalonych", bądź "Przeżyć swoje życie".
vifon00 napisał(a):psubrat napisał(a):W ogóle to czemu jeszcze nie było retrospektywy Svankmajera u nas na NH? Niedawno obejrzałem oba te ostatnie filmy, czysty absurd.
Absurdem jest, że Svankmajer wciąż nie miał retrospektywy. Popieram!
JaBajtosz napisał(a):Dlaczego wszystkie filmy są wyświetlane o tak późnej porze? Dla ludzi nie mieszkających we Wrocławiu i poruszających się busami to duża przeszkoda.
Piotrek618 napisał(a):JaBajtosz napisał(a):Dlaczego wszystkie filmy są wyświetlane o tak późnej porze? Dla ludzi nie mieszkających we Wrocławiu i poruszających się busami to duża przeszkoda.
Mesjasz Gutek się przeprowadził do Wrocławia, to i wierni mogą.
Thane napisał(a):Piotrek618 napisał(a):JaBajtosz napisał(a):Dlaczego wszystkie filmy są wyświetlane o tak późnej porze? Dla ludzi nie mieszkających we Wrocławiu i poruszających się busami to duża przeszkoda.
Mesjasz Gutek się przeprowadził do Wrocławia, to i wierni mogą.
Widzicie co popcorn robi z człowieka?
jacqu napisał(a):Ja poproszę polskie filmy przedwojenne.
femme_fatale napisał(a):jacqu napisał(a):Ja poproszę polskie filmy przedwojenne.
DOSKONAŁY POMYSŁ! PRZYŁĄCZAM SIĘ DO PROŚBY PO WCZORAJSZYM SEANSIE ''Paweł i Gaweł'' Z BODO W ROLI GŁÓWNEJ!
Faye napisał(a):[...] Mam trochę propozycji i ciekawa jestem, jakie są szanse na ich wyświetlenie, oto one:
-"Dziennik zakrapiany rumem" - czekałam na ten film, ale zadziwiająco szybko zniknął z repertuaru i nie zdążyłam się na niego wybrać [...]