MK napisał(a):liceum trwa bardzo dlugo skoro 50-letni facet skonczyl je jakies 8 lat temu.
PanTalar napisał(a):A moim zdaniem dna sięgnęły polskie filmy: "Sekret" i "Mój rower". Chociaż temu pierwszemu trzeba przyznać, że przynajmniej minimalnie się starał.
doktor pueblo napisał(a):Zdecydowanie najgorszym filmem jaki widziałem był Fudge 44. Kompletna amatorka, bez pomysłu i polotu, którą mógłby nakręcić każdy. Nie każdy tylko miałby tupet, żeby pokazywać to innym. Zresztą najbardziej skompromitował się tym filmem nie reżyser, tylko selekcjoner.
eliska napisał(a):a tak ogólnie to chciałam zaprotestować, albo raczej zwrocić uwagę, by rozdzielać " film zły, słaby " od "film, który mi sie nie podoba, mimo, ze jest dobry"
Melomanka napisał(a):eliska napisał(a):"film, który mi sie nie podoba, mimo, ze jest dobry"
Bitwa w niebie :-]
doktor pueblo napisał(a):3 dni w ciemności są natomiast zdaje się nie do obrony :)
yanqui-uxo napisał(a):absolutny zwycięzca 3 dni ciemności
yanqui-uxo napisał(a):
Po tych 3 filmach pomyślałem sobie, że NH to chyba nie dla mnie, będę się mocno zastanawiał czy wybrać się na kolejną edycję.
Melomanka napisał(a):, ale dla mnie to dwugodzinny maraton palenia, picia, ćpania i pieprzenia się każdego z każdym do znudenia
Powrót do Ścieżki..., podwójne ślady...