Drukowanie biletów

Sprawy organizacyjne. Noclegi, bilety, karnety, wolontariat.
Kinooki

Na forum od:
16 lip 12, 11:57

Post 16 lip 12, 12:02

Nie mam doświadczenia w drukowaniu biletów z PDFa. Jakiego papieru do tego używanie? Zwykły wystarcza? Pytam, bo nie będę specjalnie kupował ryzy twardszego. Przyszło mi do głowy użyć plakatu - wyciąć taką wielkość, żeby do drukarki wszedł. Tylko czy nic nie szkodzi, że z drugiej strony biletu będzie druk z plakatu? Macie jakieś inne patenty?

Prolka

Na forum od:
25 kwi 07, 18:56

Post 16 lip 12, 17:26

Spokojnie, wydrukuj bilety na zwykłym papierze ksero.

IPACOXT

Na forum od:
24 lip 07, 12:51

Post 17 lip 12, 8:17

wydrukują ci także małe bileciki w teatrze lalek - jak będziesz odbierać karnet (10+ albo 20+)
a jak nie będziesz odbierac to też wydrukują :-)

Kinooki

Na forum od:

Post 17 lip 12, 14:51

Dzięki za podpowiedzi i przy okazji przypomnienie, że mam odebrać identyfikator :P

wodny85

Na forum od:
19 lip 12, 21:37

Post 19 lip 12, 21:47

Czy to pewna informacja, że do biletów wielokrotnych trzeba odebrać identyfikator?

Jedyna wzmianka o tym znajduje się pod zamówieniem w panelu na stronie. Jednak widnieje tam stwierdzenie, że taką procedurę wymusza regulamin, jednak w działach "Bilety i karnety - regulamin" oraz "Informacje o biletach filmowych" nie ma o tym mowy.

Bilety, które przyszły w PDF mają już osadzone moje nazwisko.

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 20 lip 12, 12:08

wodny85 napisał(a):Czy to pewna informacja, że do biletów wielokrotnych trzeba odebrać identyfikator?

Jedyna wzmianka o tym znajduje się pod zamówieniem w panelu na stronie. Jednak widnieje tam stwierdzenie, że taką procedurę wymusza regulamin, jednak w działach "Bilety i karnety - regulamin" oraz "Informacje o biletach filmowych" nie ma o tym mowy.

Bilety, które przyszły w PDF mają już osadzone moje nazwisko.

Nie musisz odbierać! Na biletach wydrukowanych w domu jest już Twoje nazwisko.

mmww

Na forum od:
20 lip 12, 14:16

Post 20 lip 12, 14:22

ja mam bardzo podstawowe pytanie odnośnie karnetów 10+ i 20+, bo wcześniej jeździłam na całościowe karnety i teraz nie bardzo wiem od czego zacząć. kiedy i gdzie zamawiam taki karnet? i czy dopiero po jego kupieniu mogę zamawiać bilety? nigdzie nie mogę znaleźć informacji, będę bardzobardzo wdzięczna za pomoc!

Kinooki

Na forum od:

Post 20 lip 12, 19:44

mmww napisał(a):ja mam bardzo podstawowe pytanie odnośnie karnetów 10+ i 20+, bo wcześniej jeździłam na całościowe karnety i teraz nie bardzo wiem od czego zacząć. kiedy i gdzie zamawiam taki karnet? i czy dopiero po jego kupieniu mogę zamawiać bilety? nigdzie nie mogę znaleźć informacji, będę bardzobardzo wdzięczna za pomoc!

Karnetu nie zamawia się osobno. Musisz zrobić za jednym razem zakup ponad 10 biletów. Wtedy dopiero cena każdego z nich spada do 16zł.
I uwaga: jeśli potem będziesz chciała kupić biletów 1, 2 itd., to ich cena będzie normalna - 18. Musiałabyś znowu kupić ponad 10, żeby ich cena spadła do 16. Przynajmniej tak informuje system.

wodny85

Na forum od:
19 lip 12, 21:37

Post 21 lip 12, 2:34

Dziękuję za odpowiedź.

Matete
NH-Kreator

Na forum od:
8 lis 11, 14:08

Post 21 lip 12, 10:10

Kinooki

wystarczy Ci zwykły papier - najważniejsze żeby wydruk był czytelny, ponieważ na bramkach bileterzy będą skanować jego kod.

Powrót do Import/Export