Sprawy organizacyjne

Propozycje i zapowiedzi filmowe. Sprawy organizacyjne.
kovan

Na forum od:
19 wrz 10, 14:19

Post 24 paź 12, 14:31

Myślę, że taki wątek na forum się przyda :)

Pytanie ode mnie: jak będzie wyglądał w tym roku system rezerwacji dla karnetowiczów? AFF-standardowy, czyli odbiór wejściówek na dzień przed + nienumerowane miejsca, nowohoryzontowy z rezerwacją online, czy może jeszcze jakoś inaczej?

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:
23 mar 06, 11:51

Post 26 paź 12, 11:53

AFF-standardowy, nic się nie zmienia

erosomak

Post 31 paź 12, 11:42

Wiadomo kiedy będą odpowiedzi jeżeli chodzi o wolontariat? Bo nie wiadomo czy kupować karnet :s

kovan

Na forum od:
19 wrz 10, 14:19

Post 31 paź 12, 13:04

aszeffel napisał(a):AFF-standardowy, nic się nie zmienia

A czy dalej zostaje system miejsc nienumerowanych?

Mam takie obawy (mam nadzieję, że wyolbrzymione i zupełnie bezpodstawne :)), że przy sprzedaży biletów przez internet, osoby kupujące bilety pojedynczo na heliosnh.pl będą mogły rezerwować konkretne miejsca (jak przy festiwalu koreańskim), a dla karnetowiczów zostanie ta gorsza reszta.

pico

Post 31 paź 12, 17:28

no właśnie, pytanie kovana istotne, poza tym niejasna pozostaje dla mnie kwestia zamówień biletów wielokrotnych - online czy tylko kasy heliosa? bo że kupno biletów wielokrotnych tylko w heliosie to jasne

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:

Post 31 paź 12, 22:08

miejsca są nienumerowane i bilety też będą w sprzedaży bez numeracji

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:

Post 1 lis 12, 9:50

bilety wielokrotne w sprzedaży tylko w kasach kina Helios NH (niestety tym razem nie on-line)

Mrozikos667

Na forum od:
3 sie 08, 11:11

Post 1 lis 12, 11:10

aszeffel napisał(a):bilety wielokrotne w sprzedaży tylko w kasach kina Helios NH (niestety tym razem nie on-line)

Nie no, serio? W takim razie będę musiał kogoś zatrudnić.
Każdy film musi mieć początek, środek i zakończenie. Choć niekoniecznie w tej kolejności. Jean-Luc Godard

Szola

Post 1 lis 12, 11:42

Na stronie pojawiła się informacja o możliwości kupowania biletów na film otwarcia / zamknięcia. Jak sprawa wygląda z karnetami? Mogę w tym momencie zarezerwować miejsce (wejściówkę) na te filmy?

hmmm??

Post 1 lis 12, 12:06

bilety od dzisiaj, czyli ??? bo jaka; widać dalej przy wspomnianych filmach info o 5 listop.

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:

Post 1 lis 12, 18:38

są już dostępne w sprzedaży bilety na filmy otwarcia i zamknięcia festiwalu, na pozostałe filmy od 5.11

http://www.americanfilmfestival.pl/aktu ... AC?id=2679

Kochankowie z Księżyca. Moonrise Kingdom
http://www.americanfilmfestival.pl/film ... Fest%3d103

Operacja Argo
http://www.americanfilmfestival.pl/film ... Fest%3d103
Ostatnio edytowano 1 lis 12, 18:46 przez aszeffel, łącznie edytowano 1 raz

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:

Post 2 lis 12, 8:30

Na seanse otwarcia i zamknięcia należy odebrać numerowane wejściówki w wyznaczonych kasach kina Helios Nowe Horyzonty. Na uroczyste otwarcie festiwalu (13 listopada, godzina 19.00) wejściówkę można odbierać 12 listopada (w godzinach 12.00-21.00, po wcześniejszym odbiorze karnetu) i 13 listopada (w godzinach 9.00 -15.00). Na uroczyste zamknięcie (18 listopada, godzina 19.00) wejściówkę należy odbierać 17 listopada (w godzinach 09.00-21.00) i 18 listopada (w godzinach 9.00-18.00).

info:
http://www.americanfilmfestival.pl/artykul.do?id=1527

Mrozikos667

Na forum od:

Post 2 lis 12, 11:49

W związku z tym, że bilety wielokrotne sprzedawane są tylko w kasach kina, to czy ktoś może kupić taki bilet w moim imieniu, czy to też jest niemożliwe?
Każdy film musi mieć początek, środek i zakończenie. Choć niekoniecznie w tej kolejności. Jean-Luc Godard

banana

Post 2 lis 12, 18:03

aszeffel napisał(a):Na seanse otwarcia i zamknięcia należy odebrać numerowane wejściówki w wyznaczonych kasach kina Helios Nowe Horyzonty. Na uroczyste otwarcie festiwalu (13 listopada, godzina 19.00) wejściówkę można odbierać 12 listopada (w godzinach 12.00-21.00, po wcześniejszym odbiorze karnetu) i 13 listopada (w godzinach 9.00 -15.00). Na uroczyste zamknięcie (18 listopada, godzina 19.00) wejściówkę należy odbierać 17 listopada (w godzinach 09.00-21.00) i 18 listopada (w godzinach 9.00-18.00).

info:

czy to dotyczy tylko karnetowiczów, czy osób kupujących pojedzyncze bilety?

no właśnie

Post 2 lis 12, 18:15

Mrozikos667, ostatnio podczas nowych horyzontów była możliwość, przy zamówieniu online, dopisania kto ewentualnie w zastępstwie może odebrać zakupione bilety wielokrotne w kasie, kogo się upoważnia; teraz to chyba trochę inaczej będzie wyglądać, fakt, warto podać dodatkowe info w tej sprawie

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:

Post 2 lis 12, 21:19

wejściówki odbierają karnetowicze, info o biletach:

http://www.americanfilmfestival.pl/artykul.do?id=1526

banana napisał(a):
aszeffel napisał(a):Na seanse otwarcia i zamknięcia należy odebrać numerowane wejściówki w wyznaczonych kasach kina Helios Nowe Horyzonty. Na uroczyste otwarcie festiwalu (13 listopada, godzina 19.00) wejściówkę można odbierać 12 listopada (w godzinach 12.00-21.00, po wcześniejszym odbiorze karnetu) i 13 listopada (w godzinach 9.00 -15.00). Na uroczyste zamknięcie (18 listopada, godzina 19.00) wejściówkę należy odbierać 17 listopada (w godzinach 09.00-21.00) i 18 listopada (w godzinach 9.00-18.00).

info:

czy to dotyczy tylko karnetowiczów, czy osób kupujących pojedzyncze bilety?

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:

Post 2 lis 12, 21:20

Mrozikos667 napisał(a):W związku z tym, że bilety wielokrotne sprzedawane są tylko w kasach kina, to czy ktoś może kupić taki bilet w moim imieniu, czy to też jest niemożliwe?

dowiem się

Mrozikos667

Na forum od:

Post 5 lis 12, 0:54

To jak z tymi biletami? Przyznam, że byłbym w ciężkim szoku, gdyby miało się okazać, że nie mogę kupić biletu tylko dlatego, że nie mieszkam we Wrocławiu.

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:

Post 5 lis 12, 11:42

tak, kupowanie dla znajomych jest możliwe

adaszku

Na forum od:
17 gru 09, 0:09

Post 5 lis 12, 12:14

ale kaszana....
znów nie działa sprzedaż biletów on line.... :(

MarcinWw

Post 5 lis 12, 12:23

adaszku napisał(a):ale kaszana....
znów nie działa sprzedaż biletów on line.... :(

falstart? :(

Mrozikos667

Na forum od:

Post 5 lis 12, 15:41

aszeffel napisał(a):tak, kupowanie dla znajomych jest możliwe

No, fajnie. Mam nadzieję, że nie potrzeba jakichś cudownych upoważnień i tym podobnych.

viki

Post 5 lis 12, 17:19

Szczerze, zaczyna mi się mało podobać forma sprzedaży biletów wielokrotnych, niemożność rezerwacji, odbiór tylko w kasie, przesuwanie godziny sprzedaży biletów pojedynczych online (i pewnie też biletów wielokrotnych), było lepiej :(

krzysiek.d77

Post 5 lis 12, 20:05

Ta dzisiejsza sprzedaż to jakaś kpina, a specjalnie musiałem brać na dziś urlop w pracy żeby kupić bilety i nic. Niby sprzedaż, a tylko rezerwacja. Nie wiadomo czy teraz przy kasie przy odbiorze biletów te zarezerwowane będą po 18 złotych czy po 15 złotych skoro zarezerwowałem 20 biletów. Mam nadzieję, że jednak będą po 15 złotych. Jeśli nie to rezygnuję z tego festiwalu. Jak ktoś nie jest z Wrocławia i nie ma możliwości przyjść do kasy, to te zasady są bardzo krzywdzące. A w nawiązaniu do wcześniejszych wątków i obaw niektórych forumowiczów to na część filmów miejsca są numerowane. Tak zarezerwował mi system te bilety.

Alima

Post 6 lis 12, 6:21

Kultura źródłem cierpień. Wiadomo nie od dziś. A dokładniej chęć uczestniczenia w kulturze. Tegoroczny system sprzedaży biletów na AFF, konieczność wklepywania danych do formularza po każdym wybranym filmie, niemożność zlożenia większego zamówienia za jednym razem (i jednokrotnego opłacenia) - naprawdę fatalne.

?

Post 6 lis 12, 18:07

zaraz zaraz, było napisane - sprzedaż tylko biletów pojedynczych online ( 18 zł), wielokrotne bilety (czyli te po 16 i 15 zł) do zakupienia jedynie w kasach kina ( a więc zamówienie biletu wielokrotnego drogą netową niemożliwe); a tutaj na forum i na facebookowym koncie AFF ludzie piszą o wczorajszych wielokrotnych rezerwacjach (!) na pojedyncze bilety, które przy odbiorze w kinie niby (bo chyba nie do końca wiadomo) mają się przełożyć na bilet wielokrotny; to jak to w końcu jest? dlaczego taki chaos informacyjny?

Eleatka

Post 6 lis 12, 21:03

A co mam zrobić w sytuacji, gdy nie znam nikogo we Wrocławiu- więc nie ma kto dla mnie kupić biletów wielokrotnych, mam zarezerwowany hotel, kupione bilety do Wrocławia i z powrotem, a nie mogę sobie pozwolić na dodatkowy dzień +100zł tylko po to, żeby te bilety kupić w kasie.
Czemu nie mogę tak jak kiedyś kupić tych 10 biletów przez internet i zapłacić ryczałtowej stawki?
Czy mogę chociaż zarezerwować sobie miejsca wcześniej - żeby mieć pewność, że bilety będą na mnie czekać, a nie bać się, że pojadę do Wrocławia, zapłacę za hotel, a tu miejsc już nie będzie?

volchock

Na forum od:
6 lis 12, 21:25

Post 6 lis 12, 21:44

To po prostu niepoważne zamieszczać informację o dostępności biletów wielokrotnych tylko w kasach kina w ostatniej chwili. Też mam już zorganizowany cały wyjazd i brak szans na osobiste (czy przez znajomych, whatever) zakupienie biletów we Wrocławiu. Nie wspominając o przykrótkim programie i śmiesznej liczbie pokazów. Czekałem na tegoroczny AFF z wielką niecierpliwością (dwie poprzednie edycje uważam za bardzo, bardzo udane), a teraz czuję się rozczarowany zanim jeszcze obejrzałem pierwszy film.

volchock

Na forum od:
6 lis 12, 21:25

Post 6 lis 12, 21:54

I właśnie - o co chodzi z rezerwacjami? Możliwe jest zrobienie rezerwacji?

kateszka

Post 6 lis 12, 23:56

A jak sie nie ma znajomych we Wrocławiu?? ja nie mam. Hotel zarezerwowany i zaliczka zapłacona, przejazd do Wrocka zapłacony i co? Zarezerwowałam 15 biletów i gdybym miała płacic po 18 zł to wychodzi 270 zł. Prawie dwa razy tyle co karnet! Karnetu nie kupiłam ze zwględu na ten idiotyczny system odbioru wejściówek. Zaplanowałam przyjazd do Wrocławia w czwartek wieczorem, więc ani na czawartek, ani na piatek moze juz nie byc wejściówek na filmy, które chce obejrzeć. A przyjezdżac do Wrocławia tylko na sobote i jeden lub dwa pokazy w niedziele, bo trzeba wracać po południu to jakis absurd. Czy ktos tu w ogóle mysli i liczy się z widzami spoza Wrocławia? I kiedy wreszcie będzie możliwośc rezerwacji on-line jak na NH?

Eleatka

Post 7 lis 12, 12:18

@kateszka: jak Ci się udało zarezerwować bilety? ode mnie serwis chce, żeby od razu kupiła po 18zł...
W ogóle nie ma opcji dodania do koszyka filmów, o które mi chodzi.
A kupowanie po jednym bilecie jest paranoją.
W dodatku mam kupić, a potem, przy odbiorze w kasie, zostanie mi zwrócona różnica między tym 18zł a 16zł lub 15zł, które powinny być przy zakupie 5+ lub 10+ ???
Tyle festiwali filmowych w moim życiu, łącznie z pierwszym AFF i nigdy takich paranoidalnych sytuacji i totalnego braku informacji i działania serwisu nie było...

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:

Post 7 lis 12, 13:07

Kochani, przede wszystkim przepraszamy za problemy i niedogodności związane ze sprzedażą biletów on-line.

Budżet AFF nie pozwala nam jeszcze na korzystanie z systemu rezerwacji znanego z NH, a przejęcie Heliosa wiązało się z wdrożeniem nowego systemu sprzedaży, który -mimo testów- okazał się niedoskonały.

W nowym systemie nie ma na razie możliwości kupowania biletów w koszyku, stąd konieczność kupowania pojedynczych biletów i brak możliwości kupowania biletów wielokrotnych on-line, o czym informowaliśmy wcześniej.

Jeśli chodzi o karnety - są o 20 zł tańsze niż rok temu, a filmów można zobaczyć dokładnie tyle samo co rok temu, tylko wybór w danym bloku godzinowym jest mniejszy (to też z powodów budżetowych). Jak pokazały poprzednie lata odbiór wejściówek jest dobrze zorganizowany, odbieramy je dzień wcześniej.

Jeżeli tylko coś jest niejasne, proszę, piszcie na festiwalowy adres aff@snh.org.pl – odezwiemy się do każdego, wyjaśnimy, pomożemy. Szczególnie festiwalowiczom spoza Wrocławia.

Gość

Post 7 lis 12, 21:31

Jak pokazały poprzednie lata odbiór wejściówek jest dobrze zorganizowany, odbieramy je dzień wcześniej.

Odbiór wejściówek jest fatalnym rozwiazaniem! Po pierwsze trzeba wstac codziennie wcześnie rano i jechac do kina, bo kolejka ustawia sie tam juz o 8:00. jest to strasznie kłopotliwe, szczególnie jesli ktoś zatrzymał sie nie blisko kina. Po drugie wejściówki trzeba odebrać w dniu poprzedzającym seans. Czyli, jesli ja wybieram sie do Wrocławia w czwartek wieczorem, to zapewne (doświadczenia z lat ubiegłych, a byłam na obywdu poprzednich edycjach) nie bedzie juz wejściówek na ciekawe filmy na piatek. Czyli mam sznse dostac dopiero wejściówki na sobote i niedzielę, ale w niedziele mogę obejrzeć najwyzej dwa filmy, bo potem trzeba wracać do domu - podróż zajmuje kilka godzin. Przyjazd na festiwal to ogromny wysiłek finansowy - nie opłaca się go podejmować, jesli nie ma pewnosci, ze da sie obejrzeć te filmy, które mnie interesują. W tej sytuacji rozwiązaniem sa bilety, ale bez możliwości skorzystania ze zniżek cała impreza robi sie za droga. Ja chciałam kupić 15 biletów, ale w cenie 18 zł to jest po prostu za drogie- koszt prawie dwóch karnetów! A do tego, informacja o tym, ze karnet 10+ mozna kupic tylko w kasie kina (do której dortę w czwartek wieczorem, zgadnijcie jaki bedzie wtedy wybów wolnych biletów) ukazała sie zbyt pózno, kiedy miałam już zarezerwowany i zapłacony hotel. Było to duże zaskoczenie, bo w ubiegłych latach bilety kupowało sie przez Internet, w serwisie AFF, widać było wszystkie w koszyku, przy odpowiedniej ilości automatycznie doliczała się znizka i płaciło się. A po przyjeżdzie odbierało się tylko fizycznie bielty w kasie kina i wszystko było ok. Teraz jest jakiś horror! Jest to działanie uderzające w festiwalowiczów spoza Wrocławia, bo albo kupuja duzo drożej, albo nie maja wyboru filmów. W ten sposób pewnie przyjezdni zostana wyeliminowani, a AFF stanie się lokalnym wrocławskim festiwalikiem. Ja w każdym razie w tej sytuacji rezygnuję.

Jeżeli tylko coś jest niejasne, proszę, piszcie na festiwalowy adres aff@snh.org.pl – odezwiemy się do każdego, wyjaśnimy, pomożemy. Szczególnie festiwalowiczom spoza Wrocławia.

kateszka

Post 7 lis 12, 21:44

jak Ci się udało zarezerwować bilety? ode mnie serwis chce, żeby od razu kupiła po 18zł...
W ogóle nie ma opcji dodania do koszyka filmów, o które mi chodzi.
A kupowanie po jednym bilecie jest paranoją.
W dodatku mam kupić, a potem, przy odbiorze w kasie, zostanie mi zwrócona różnica między tym 18zł a 16zł lub 15zł, które powinny być przy zakupie 5+ lub 10+ ???
Tyle festiwali filmowych w moim życiu, łącznie z pierwszym AFF i nigdy takich paranoidalnych sytuacji i totalnego braku informacji i działania serwisu nie było...

jest to wynik błędu systemu, który działał 05.11, kiedy tylko uruchomiła sie sprzedaz biletów o 19.
Kupowałam bilety 05.11, jak kliknęłam koszyk, to otwierał sie formularz rezerwacji kina Helios we Wrocławiu. Po przejsciu czterech stron formularza i podaniu wszystkich danych otrzymałam potwierdzenie rezerwacji. Przeszłam tą procedurę 15 razy (zajeło mi to ponad godzinę!) i otrzymałam z kina Helios 15 pojedynczych potwierdzen rezerwacji na film. Ale nie było mozliwości zapłacenia za te bilety. Zadzwoniłam więc do Heliosa we Wrocławiu i otrzymałam odpowiedz, ze rezerwacje są wynikiem BŁĘDU SYSTEMU, i że tak własciwie to na AFF nie ma rezerwacji, tylko mozna kupić bilety. Ale pani zapewniła mnie, ze skoro mam juz te rezerwacje, to one sa ważne do 30 min. przed seansem. No więc zamierzam je wykupić W KASIE KINA HELIOS, po przyjezdzie do Wrocławia w czawrtek wieczorem. I liczę na dwie rzeczy: że rezerwacje będą na mnie czekać i ze sprzedadza mi bilety ze zniżką (w koncu kupuję w kasie kina). Ale jak będzie to zobaczę.

fikimiki

Post 7 lis 12, 22:30

życzę kateszka pozytywnego wariantu, z ta zniżką przy odbiorze w kasie, ale w sumie to chyba była za każdym razem rezerwacja na pojedynczy bilet, po zwykłej cenie, a więc bez zniżki, która automatycznie dawniej wliczana była w zamówienie biletu wielokrotnego, ciekawe jak to będzie wygladać teraz, z uwagi na techniczne błędy pierwszego dnia sprzedaży on-line

fikimiki

Post 7 lis 12, 23:08

dodam przekornie, że byłoby to trochę nie do końca w porządku wobec osób, które od razu kupiły bilet wielokrotny w kasie kina i nie zamawiali on-line, nie rezerwowali pierwszego dnia, bo przecież nie można rezerwować on-line biletu wielokrotnego, zniżkowego

kateszka

Post 7 lis 12, 23:44

dodam przekornie, że byłoby to trochę nie do końca w porządku wobec osób, które od razu kupiły bilet wielokrotny w kasie kina i nie zamawiali on-line, nie rezerwowali pierwszego dnia, bo przecież nie można rezerwować on-line biletu wielokrotnego, zniżkowego

Dodam przekornie, ze BARDZO nie w porządku jest uniemozliwienie osobom spoza Wrocławia zakupu biletów w pakietach po nizszych cenach - to jest zwykła dyskryminacja. Wiadomo, że jak ktos mieszka daleko poza Wrocławiem to NIE MA MOŻLIWOŚCI zakupu biletów inaczej niz przez internet, i nie może skorzystać za znizki, chociaz kupuje ilośc uprawniająca go do rabatu. Jest więc dyskryminowany ze wzgledu na miejsce zamieszkania. Wbrew prawu, logice, a juz na pewno wbrew oczekiwaniom festiwalowiczów.

fikimiki

Post 8 lis 12, 0:30

kateszka , no takie zasady sprzedaży biletów teraz obowiązują, niestety; niemożność zamówienia i kupna biletów wielokrotnych on-line jest ogromnym minusem, co zresztą już było wiadomo wcześniej i chyba organizatorzy nie po to ustalili nowe zasady, by teraz, w trakcie sprzedaży biletów, coś zmieniać; ja tylko wskazuję na pewną ewentualną niekonsekwencję, pewnie sporo osób kupi/ło bilety wielokrotne w kasie za pośrednictwem osób, które są na miejscu; mam nadzieję, że system dystrybucji biletów wróci do dawnej normy, ale to chyba tylko nadzieja

Eddiek

Post 9 lis 12, 1:19

Jedno słowo: PORACHA. Nie zdziwię się, gdy wiele osób spoza Wro się obrazi i nie przyjedzie. Sam mam już nocleg zarezerwowany, i sorry ale nie wszyscy festiwalowicze są studentami mającymi czas na śledzenie każdego szczególiku sprzedaży. Poza tym sama wiedza to jeszcze nie rozwiązanie problemu. Kurde można zrobić całą kampanię promocyjną, zebrać tyle filmów (przeglądając X razy więcej), a prostego systemu się nie da (przerobić)? Ktoś dał ciała i tyle, tylko jaki to szacunek dla klienta spoza Wro (jak sądzę stałego klienta w wielu wypadkach)... eh... no to popłakałem po polsku (ale jak płacze to mu zależy)

bye

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:

Post 9 lis 12, 10:50

Eddiek, nie płacz, wszystko będzie dobrze, jeżeli masz problem z biletami i chcesz go rozwiązać, zapraszam do kontaktu przez festiwalowy adres aff@snh.org.pl, naprawdę pomagamy.

kateszka

Post 10 lis 12, 23:22

Eddiek, nie płacz, wszystko będzie dobrze, jeżeli masz problem z biletami i chcesz go rozwiązać, zapraszam do kontaktu przez festiwalowy adres aff@snh.org.pl, naprawdę pomagamy.

A ta pomoc to niby na czym polega? Kupicie dla mnie te bilety zniżkowe w kasach kina, czy jak? Bo ja dostałam od was tylko info, ze w tym roku tak jest i sorry. To jest pomoc???

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:

Post 11 lis 12, 12:24

kateszko, czy pisałaś na podany przeze mnie adres? czy dostałaś taką właśnie odpowiedź na prośbę o pomoc z biletami? wszyscy, którzy się z nami skontaktowali, konkretną pomoc otrzymali, dlatego pytam. Jeżeli tak, napisz bezpośrednio do mnie agnieszka.szeffel@nowehoryzonty.pl, podając swój nick.

Eve

Post 12 lis 12, 11:24

Witam,

rozumiem ze internetowa sprzedaz karnetow wygasla. A czy jest mozliwosc kupienia ich na miejscu we Wroclawiu?

Jarosz

Na forum od:
5 cze 07, 7:48

Post 12 lis 12, 21:13

Muszę przyznać, że procedura odbioru karnetu i wejściówki na jutro zajęła mi coś około 2 minut. Bardzo sprawnie się to odbywa. Fakt, że w chwili, gdy to robiłem, nikogo nie było przede mną, niemniej dobrze to rokuje :)

vu

Post 12 lis 12, 21:29

miałeś farta Jarosz :) tydzień temu zakupiłam bilet wielokrotny i trwało to trochę dłużej; no wiem, wiem - tani poniedziałek i kilkanaście biletów w ramach 10+ wydane, ale obsługa mogła być sprawniejsza, ale w sumie marudzę, bo to mało istotne

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:

Post 12 lis 12, 23:36

Eve napisał(a):Witam,

rozumiem ze internetowa sprzedaz karnetow wygasla. A czy jest mozliwosc kupienia ich na miejscu we Wroclawiu?

sprzedaż karnetów zakończyła się 5.11

m4ro

Na forum od:
27 lip 10, 0:33

Post 13 lis 12, 23:45

Czy sofy i fotele powrócą do Heliosa na czas festiwalu?
Jeśli nie, to gdzie spać/odpoczywać między filmami?
Wszystko, co się wydarzyło, zostało sfilmowane. A jeśli zostało sfilmowane, znaczy, że to prawda.

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:

Post 13 lis 12, 23:55

można sobie złożyć kilka pufów (miękkich albo twardych) w łóżko-tapczan

olenabuczyn

Na forum od:
13 lis 12, 23:55

Post 14 lis 12, 0:04

mam do odsprzedania bilet wielokrotny (10+), który wygrałam a nie będę mogła z niego skorzystać. Bilet do wymiany na bilet imienny w kasie Heliosa. Cena - 70zł. Kontakt - 534108882, odebrać go ode mnie będzie można na ulicy dawida bądź gajowej (obie ulice w pobliżu dworca głównego).

anky

Post 15 lis 12, 21:06

Czy spotkanie z reżyserem Komedii w czwartek zostało odwołane, czy miało go w ogóle nie być? Jeśli to drugie, to plan spotkań jest niejasny...

Następna strona

Powrót do I kowbojki mogą marzyć