vifon00 napisał(a):4 sale na festiwal, gdzie w zeszłym roku na większości seansów wieczornych panował ścisk? Nie do zrobienia. Nawet jeśli filmów będzie o 1/3 mniej. Ja poczekałbym na oficjalne oświadczenie.
ayya napisał(a):1 i 9 są największe, reszta to raczej mała.
aszeffel napisał(a):Jarosz i vifon, co jest Waszym priorytetem? Na jakie filmy czekacie? jestem ciekawa (jeszcze przed planowaniem)
aszeffel napisał(a):Jarosz i vifon, co jest Waszym priorytetem? Na jakie filmy czekacie? jestem ciekawa (jeszcze przed planowaniem)
Jarosz napisał(a):Tak jak podczas NH, omijam tytuły, które zaraz będą w kinach, czyli większość Highlightów, w tym filmy otwarcia i zamknięcia, wyjątek robiąc dla 4:44 Ostatniego dnia na Ziemi, Berniego oraz To my, a to ja.
miecznik napisał(a):Ten AFF zamienia się bardziej w przegląd filmów amerykańskich spoza głównego nurtu niż w poważny festiwal.
wks napisał(a):Niestety filmy nominowane do LUXa wyświetlane są w tym samym czasie co filmy AFF, a nie są one aktualnie dostępne nigdzie indziej. Czy będzie możliwość ich obejrzenia w innym terminie?
Powrót do I kowbojki mogą marzyć